Environmental Sustainability: a Study of a Fish Industry
Keywords:
Environmental Sustainability, Sicogea, Fish Industry
Abstract
Environmental sustainability in a fish industry is investigated by the management tool SICOGEA. The exploratory research was undertaken through a case study with a data qualitative-quantitative approach. Results show that global sustainability reached a good percentage of 76.80%. The above demonstrates that the industry is concerned with environmental issues although it may improve its index if a decrease in water consumption during production is undertaken. New suppliers may also be contracted to develop new technologies for the production process.
Published
2012-08-28
Section
Environment
A Revista se reserva o direito de efetuar, nos originais, alterações de ordem normativa, ortográfica e gramatical, com o intuito de manter o padrão culto da língua, respeitando, porém, o estilo dos autores. As opiniões emitidas pelos autores são de sua exclusiva responsabilidade.
Os direitos autorais pertencem exclusivamente aos autores. Os direitos de licenciamento utilizado pelo periódico é a licença Creative Commons Attribution
Creative Commons Atribuição 4.0 Internacional. São permitidos o compartilhamento (cópia e distribuição do material em qualquer meio ou formato) e adaptação (remixar, transformar, e criar a partir do trabalho, mesmo para fins comerciais), desde que lhe atribuam o devido crédito pela criação original.
Os direitos autorais pertencem exclusivamente aos autores. Os direitos de licenciamento utilizado pelo periódico é a licença Creative Commons Attribution
![Licença Creative Commons](https://i.creativecommons.org/l/by/4.0/88x31.png)